Известие
Collapse
No announcement yet.
малко помощ за монтаж на термостат от рено 5
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщениена алфите термостатите блокират в отворено положение
Иначе и аз съм с термостат от Рено 5 на трите си коли и никакви ядове....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
малко в страни от темата ама да не пускам нова.. та какъв е този малък филтър там не трябва ли да има маркуч?? и каква е разликата с него?-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV -EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Comment
-
От там двигателя му смуче въздух при празен ход.Иначе по темата...от една седмица и аз съм с термостат от ренде(Valeo) и пак 70 градуса...честито
Comment
-
Първоначално публикувано от venko8585 Покажи съобщениемислех че топлото отива от доло на горе
за боксер има няколко варианта
-нов - 30-50лв
-от рено 10-15лв
-черупка за термостат от първите серии 33. техните термостати се разглабят и се сменя само елемента вътре 10-15лв.
преди това обаче се увери наистина че не ти работи термостата. има писано как се проверява.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от sp_romeo1 Покажи съобщениеОт там двигателя му смуче въздух при празен ход.Иначе по темата...от една седмица и аз съм с термостат от ренде(Valeo) и пак 70 градуса...честито146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от sp_romeo1 Покажи съобщениеОт там двигателя му смуче въздух при празен ход.Иначе по темата...от една седмица и аз съм с термостат от ренде(Valeo) и пак 70 градуса...честито
Първоначално публикувано от Quattro Покажи съобщениеИ аз ще слагам такъв,че два купувам вече нови и стрелката не мърда от 70 градуса,а в магазина казват,че така трябвало да бъде за тези коли.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеА каква е цялата далавера с този термостат?
Само в цената ли? Колко е разликата?
Comment
Comment